ارسال

چگونه تاریخچه جست و جوی خود را از روی سرورهای گوگل پاک کنیم؟

چگونه تاریخچه جست و جوی خود را از روی سرورهای گوگل پاک کنیم؟

1

به جرأت می توان گفت که گوگل، شما را بهتر از نزدیک‌‌ترین دوستان و یا حتی اعضای خانواده‌تان می شناسد چرا که این غول جست و جوگر جهان، تمامی فعالیت های شما در حین استفاده از سرویس ها و خدمات خود را لحظه به لحظه، ثبت و ذخیره می کند، بنابراین، گوگل چیزهای زیادی را در موردتان می داند که شاید حتی به فکر خودتان هم نرسیده باشد.

 

اما خوشبختانه این شرکت در این زمینه بسیار شفاف عمل می کند و به کاربران خود این اجازه را می دهد تا به تمامی آن چه که این شرکت، در مورد آن ها می دانند، دسترسی داشته باشند و یا در صورت تمایل، تمامی این اطلاعات را پاک کنند. حال اگر، شما نیز به دنبال پاک کردن ردپای خود از گوگل هستید و می خواهید چیزی از علایق، سابقه سرچ ها و استفاده از سرویس های این شرکت توسط شما بر روی سرورهای آن باقی نماند، می توانید دستورالعمل های زیر را دنبال کنید

آیا لزومی به حذف این تاریخچه جست و جو و استفاده کاربران از خدمات گوگل وجود دارد؟

 

شاید بسیاری از کاربران مدام به این مسئله فکر کنند که شرکتی در جهان وجود دارد که اطلاعات زیادی را از تاریخچه فعالیت های وی در در فضای وب در اختیار دارد و همین موضوع، باعث نگرانی آن ها شده و این مسئله را تجاوز به حریم شخصی خود قلمداد می کنند. اینجاست که این افراد، با پاک کردن تاریخچه فعالیت های خود در گوگل، به نگرانی های خود در این خصوص پایان می دهند.

 

اما فراموش نکنید که یکی از کاربردهای این اطلاعات، کمک به گوگل در ارائه خدمات و همچنین فراهم کردن بستر لازم برای استفاده بهتر از فضای وب است. شاید برایتان پیش آمده باشد که قبل از رفتن به محل کار، نوتیفیکیشنی را از طرف اپلیکیشن Google Now دریافت می کنید که در آن به وضعیت ترافیکی مسیرهای منتهی به محل کارتان اشاره شده است. یا این که گوگل، با استفاده از این اطلاعات، محصولاتی را در وب سایت خود تبلیغ می کند که به نیازهایتان نزدیک تر است.

 

البته این موارد تنها نوک قله کوه یخیست که بخش اعظم آن در زیر آب قرار دارد و قطعاً کاربردهای بسیار زیادی برای این اطلاعات پیش بینی شده است. در حال حاضر، تمامی سرویس های گوگل اعم از جی‌میل، یوتیوب و مواردی از این قبیل با یکدیگر در ارتباطند و اطلاعات جمع آوری شده از آن ها در جهت ارائه خدمات بهتر به کاربران مورد استفاده قرار می گیرد.

 

اما از طرفی هم این احتمال وجود دارد که گوگل، بخواهد از این اطلاعات برای اهداف دیگری که ممکن است مطابق میل شما نباشد، استفاده کند که در این جا به خودتان بستگی دارد که بخواهید با پاک کردن این اطلاعات، راحتی و ارائه خدمات بهتر را فدای حفظ حریم شخصی خود کنید.

۵eb6fe8f-fa8f-4b1f-9f8a-0849b9fd62d6

چگونه به تاریخچه جست و جوی ذخیره شده خود در گوگل دسترسی پیدا کنیم؟

 

دسترسی به اطلاعاتی که گوگل در موردتان می داند، بسیار ساده است. برای این کار می بایست به صفحه تاریخچه گوگل (History Page) بروید. اگر در آن لحظه، با حساب کاربری گوگل خود وارد شده باشید، می توانید تمامی این اطلاعات را مشاهده کنید.

 

در این صفحه، چند بخش را مشاهده خواهید کرد که شامل موارد زیر می شوند:

 

 

  • تاریخچه وب و اپلیکیشن

 

  • تاریخچه فایل های صوتی

 

  • اطلاعات مربوط به دستگاه

 

  • تاریخچه موقعیت مکانی

 

  • تاریخچه جست و جو در یوتیوب

 

 

با انتخاب هر کدام از این بخش ها، به مجموعه ای کامل از فعالیت های خود دسترسی خواهید داشت.

b91a29ae-974a-4637-856a-4803eea4da31

چگونه قابلیت ذخیره اطلاعات در گوگل را غیرفعال کنیم؟

 

شاید برخی از کاربران تمایلی به حذف اطلاعات خود نداشته باشند و می خواهند که تنها برای مدت زمانی مشخص، اطلاعاتشان ذخیره نشود تا پس از این دوره زمانی، باری دیگر آن را فعال کرده و از خدمات بهتری که گوگل به آن ها ارائه می دهد، بهره مند گردند. اگر شما نیز جزو این دست از کاربران هستید، می توانید دستورالعمل زیر را برای غیرفعال کردن این قابلیت دنبال کنید:

 

  • از طریق مرورگر، به صفحه تاریخچه گوگل خود بروید

 

  • بر روی بخشی که می خواهید آن را غیرفعال کنید، کلیک کنید (به عنوان مثال، تاریخچه موقعیت مکانی)

 

  • از بخش منو، گزینه سه نقطه (…) را که در قسمت بالا و سمت راست صفحه قرار دارد، انتخاب کنید

 

  • در کنار عبارت “Your Searches and Browsing Activity” یک گزینه مشاهده می شود، که باید آن را خاموش (Off) کنید

 

  • پیام هشداری دریافت خواهید کرد که به شما اطلاعاتی در خصوص عواقب این انتخاب، ارائه خواهد کرد

 

  • سپس برای غیرفعال کردن، بر روی گزینه “Pause” کلیک کنید

 

  • این مراحل را می توانید برای غیرفعال کردن هر کدام از این بخش ها نیز تکرار کنید

 

 

چگونه تاریخچه فعالیت خود در گوگل را حذف کنیم؟

 

حال اگر تصمیم‌تان برای پاک کردن تاریخچه فعالیت‌هایتان در گوگل قطعیست می توانید به دنبال کردن مراحل زیر، تمامی ردپای خود را از روی سرورهای گوگل بردارید.

 

  • از طریق مرورگر به از طریق مرورگر، به صفحه تاریخچه گوگل خود بروید

 

  • بر روی بخشی که می خواهید آن را غیرفعال کنید، کلیک کنید (به عنوان مثال، تاریخچه موقعیت مکانی)

 

  • از بخش منو، گزینه سه نقطه (…) را که در قسمت بالا و سمت راست صفحه قرار دارد، انتخاب کنید

 

  •  گزینه “Delete” را انتخاب کنید

 

  • در این جا شما می توانید زمان پاک شدن اطلاعات را تعیین و مشخص کنید که از امروز و یا دیروز پاک شود. با انتخاب گزینه “Advanced” قادر خواهید بود تا اطلاعات ثبت از ۴ هفته قبل تاکنون را پاک کنید. اما اگر قصد دارید تا تمامی اطلاعات را پاک کنید، می توانید گزینه “All time” را انتخاب کنید.

 

  • پس از انتخاب گزینه دلخواه، بر روی “Delete” کلیک کنید.

 

  • انتخاب خود را تایید کنید

 

  • این فرآیند را می توانید برای پاک کردن هر کدام از بخش های تاریخچه خود تکرار کنید
  • ۸e851289-201e-4627-aa11-e1969a506122
1

تلگرام

منبع نوشته:ANDROIDAUTHORITY

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *